- Mad med hjerte -

PÅSKEFROKOST

Påskefrokost ud af Huset

Årets første, store højtid ligger i det skønne, spirende forår.

Træerne springer ud, forårsblomster myldrer frem og vi begynder så småt at rykke mere og mere udenfor. 

Påsken er en god lejlighed til at samle familien eller måske et hold gode venner til en dejlig frokost.

 

Hjemme hos os, elsker vi Lasses rugbrød, en god sildemad og den kolde snaps – sådan skal en god påskefrokost begynde…

Til anden servering kan vi dog godt lide at twiste traditionerne lidt, for vi elsker et par gode salater og lidt lækkert kød – en let hovedret.

Derfor har vi komponeret en påskefrokost ud fra vores egne påskeønsker og håber, I også vil nyde vores påskefrokost.

Påskefrokost

1.Servering

Marinerede Sild med hjemmelavet Karrysalat

Lasses Ramsløgssild med creme fraiche & Æg fra den Gamle Gaard.

Ørredrillette med grønne spirer & ørredrogn

Hjemmelavede fiskedeller med Præstegaardens tatarsauce

 

2.Servering

Langtidsstegt Lammeculotte med tzaziki

Farseret ovnstegt Kyllingebryst i svøb med fyld af forårets spæde skud.

Bulgursalat i middelhavsstil 

Grøn salat med grønne asparges og de første radiser 

Ovnkartofler med persillepesto

Inkl. Hjemmelavet, økologisk surdejsrugbrød,

durumflutés & smør

 

275 kr./person

Minimum 4 kuverter.

Tilvalg

Pandestegt fiskefilet med pankopanering. Hertil kapersmayo, citron & syltede grønne tomater. 65 kr. 

 Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri)  45 kr.

 Præstegaardens Påskekage: Nøddebund med rabarberkompot & hyldeblomstskum. Toppet med lille rede af marengs & chokoladeæg. 50 kr.

 

 

Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 4 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.