Påskefrokost ud af Huset
Årets første, store højtid ligger i det skønne, spirende forår.
Træerne springer ud, forårsblomster myldrer frem og vi begynder så småt at rykke mere og mere udenfor.
Påsken er en god lejlighed til at samle familien eller måske et hold gode venner til en dejlig frokost.
Hjemme hos os, elsker vi Lasses rugbrød, en god sildemad og den kolde snaps – sådan skal en god påskefrokost begynde…
Til anden servering kan vi dog godt lide at twiste traditionerne lidt, for vi elsker et par gode salater og lidt lækkert kød – en let hovedret.
Derfor har vi komponeret en påskefrokost ud fra vores egne påskeønsker og håber, I også vil nyde vores påskefrokost.
Påskefrokost
1.Servering
Marinerede Sild med hjemmelavet Karrysalat
Lasses Ramsløgssild med creme fraiche & Æg fra den Gamle Gaard.
Ørredrillette med grønne spirer & ørredrogn
Hjemmelavede fiskedeller med Præstegaardens tatarsauce
2.Servering
Langtidsstegt Lammeculotte med tzaziki
Farseret ovnstegt Kyllingebryst i svøb med fyld af forårets spæde skud.
Bulgursalat i middelhavsstil
Grøn salat med grønne asparges og de første radiser
Ovnkartofler med persillepesto
Inkl. Hjemmelavet, økologisk surdejsrugbrød,
durumflutés & smør
275 kr./person
Minimum 4 kuverter.
Tilvalg
Pandestegt fiskefilet med pankopanering. Hertil kapersmayo, citron & syltede grønne tomater. 65 kr.
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) 45 kr.
Præstegaardens Påskekage: Nøddebund med rabarberkompot & hyldeblomstskum. Toppet med lille rede af marengs & chokoladeæg. 50 kr.
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 4 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.