Julesul - ud af Huset
Julen er en af årets største og mest værdsatte traditioner.
Årets julefrokost er anledningen til at samle gode mennesker i hyggelige omgivelser og nyde god julemad & kærligt samvær i den mørke vintertid.
Der findes ikke noget mere magisk end et veldækket julebord med smukt service, grønt gran & levende lys – og lad os endelig ikke glemme det vigtigste: Den klassiske & velsmagende julemad.
Maden til jul er ofte mange mindre retter med masser af tradition, velsmag og kvalitet.
På Præstegaarden Jyderup værner vi højt og helligt om julen & de tilhørende traditioner til maden – og vi hjælper glædeligt med det hårde arbejde i køkkenet, så I blot kan fokusere på at byde venner, familie eller kollegaer på et velsmagende julefrokostbord i ro og mag.
De Varmeste Julehilsner,
Pia, Lasse & Co.
Julefrokost 2024
1.Servering
2.Servering
Dessert
320 kr./person
(Menuen er inkl. hjemmebagt brød & smør )
Minimum 15 kuverter.
Tilvalg Julefrokost
Til Julemenuen
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) 45 kr.
Pandestegt Fiskefilet med citron og hjemmelavet pickles-mayo 65kr.
Hjemmelavet Rullepølse med sky og løg 40kr.
3 danske oste fra Thise Mejeri & Arla Unika. Gårdens sylt, nødder & hjemmebagte kiks 85 kr.
Buffet uden dessert 295 kr./pers.
Natmad: Charcuteri & Unika ost med brød 95 kr.
Natmad: Pulled Pork-Burgere 95kr.
Drikkevarer
Snaps fra Likørhaven ved Sørbymagle.
Smagekasse med 4 forskellige snaps (20 cl.); Porsesnaps, Slåensnaps, Hasselnøddesnaps & Valnødsnaps. 398 kr.
Præstegaardens egen Rugbrødssnaps. 35 cL. 145 kr.
Praktisk info
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 10 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 pers.
Praktisk Info
JULEFROKOST
Vores Julefrokost leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.
1.Servering
De to slags sild leveres i skåle, der sættes på bordet eller på buffet.
Gravad ørred og skaldyrssalat leveres portionsanrettet i Weck-glas.
Brødet skal skæres og anrettes i brødkurve el.lign.
2. Servering
Flæskesteg og kalkunbryst leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver.
Rødkål lunes inden servering.
Leverpostej og frikadeller leveres lune i termokasse. Undgå at åbne låget unødigt, inden servering.
Salaten er anrettet på fad eller i en skål – klar til servering på buffeten.
Dessert
Desserten er portionsanrettet.
Kirsebærsirup leveres i flaske, som man selv doserer. Siruppen kan serveres både kold og varm – efter behag.
Andet
Glutenallergikere skal undgå brødet, skaldyrssalat med crouton, leverpostej og frikadeller.
Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.