- Mad ud af huset -

NORDISK TAPAS

Bestil Tapas

Tapas får altid vores tanker henledt til sommeraftener under åben himmel med kold rosé i vinglasset og lidt lune plaider indenfor rækkevidde. Har I en skøn fejring i sigte, så er vores nordiske tapasmenu et bud på en menu der ligger op til jordnære stunder hvor man deler maden ved bordet.

Med fokus på alle de gode råvarer, har vi udarbejdet en tapas menu med mange af vores egne favoritter. Særligt timianpølserne fra Maria & Kent på Birthe minde er på vores top-5. Vi anbefaler at tapasmenuen serveres som family-style (på delefade ved bordet), på den måde kan man nemmere også sidde og snacke løbende. Oplagt til de mere jordnære fejringer som fx receptioner, fødselsdage og jubilæums.

Tapas Menu

 3 Danske oste fra Arla Unika

 Spegepølse af Vildt fra Astrup Gods

 Røget Rullepølse fra Bjergsted-Slagteren

Pølse fra Grambogård med soltørret tomat og ramsløg

 Dansk Skinke fra Grambogaard

 Håndpillede luksusrejer i urtemarinade

 Tærte med porre & citrontimian

 Små glas med ristet Nordisk Tempeh fra Contempehrary & marinerede ærter på bund af sprød salat

 Spyd med krydrede frikadeller

 Friterede speltkugler med krydderurter og Fyrtårnsost fra Thise Mejeri

 Årstidens Salat

 Sprøde kiks med Gammelknas fra Arla Unika

 Økologisk surdejsrugbrød

 Økologisk sprødt Foccaciabrød

 Økologisk Surdejsbrød

 Cremet Persillepesto

 Hummus på kikærter fra Kragerup Gods

245 kr./person

Minimum 15 kuverter.
Excl. drikkevarer (Kan tilkøbes)

Tilvalg Tapas

 Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.

 Kagetapas med tre små kager 50 kr.

 Nimbus Rom Sherry Cask 
(Klassisk mørk rom med smag af eksotisk frugt & et hin af ingefær.) 358 kr. 

 Nimbus Rom Blomme Sauternes Cask 
(Sød, blød og rund dessertvin lavet på rom & koldpressede blommer. Velegnet til søde desserter & god ost.) 240 kr. 

Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.

Praktisk Info

Vores Nordiske Tapas leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.

Vores Tapas kræver en tallerken – det er ikke ”finger-mad”.

 

Portionsanrettet:

Håndpillede luksusrejer i urtemarinade.

Små glas med ristet tempeh fra Contempehrary & marinerede ærter på bund af sprød salat.

 

Klargøring inden servering:

Inden servering skæres brødet og anrettes i brødkurve eller lign.

Glutenallergikere skal undgå speltkugler, tærte, frikadeller og brødet. Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.