Sæson Buffet
Efterår 2024
September – November
Forret
Grøn Sensommersalat med plukket perlehøne, bagte blommer & vinaigrette med honning.
Håndpillede luksusrejer i urtemarinade på bund af danske æbler & hokkaidogræskar.
Hertil nybagt brød & smør.
Hovedret
Langtidsstegt kalveculotte & petit ovnkartofler.
Forloren Hare med brun sauce & råsyltede ribs.
2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.
Hjemmebagt brød med persillesmør.
Dessert
Pæretærte med mandelcreme & mørk chokolade
Gammeldags Æblekage på hjemmelavede boghvedemakroner
295 kr./person
Minimum 15 kuverter.
Tilvalg Buffet
Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.
Farseret Kyllingebryst 35 kr.
Hjemmelavede frikadeller 30 kr.
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.
Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.
Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.
Natmad: Charcuterie & Unika ost med brød 95 kr.
Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.
Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.
Buffet uden dessert 250 kr/pers.
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.
Praktisk Info
EFTERÅRSBUFFET
Vores Efterårsbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.
Forret
Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.
Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve , lille tallerken el.lign.
Hovedret
Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver
Forloren Hare leveres hel og skal også skæres ud.
(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt pr. person)
Saucen opvarmes og serveres så varm, som muligt.
Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.
Persillesmør kommer i weck-glas, klar til buffeten.
Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.
Dessert
Desserten er portionsanrettet.
Pæretærten serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til Den gammeldags æblekage.
Weck-glas med den Gammeldags æblekage sættes på køl indtil 5-8 min. før servering. (Tærten skal ikke på køl)
Andet
Glutenallergikere skal undgå brødet, forloren hare samt pæretærte.
Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.