Kagebord på Præstegaarden
Hver Søndag kl. 15.00
Nyd en hyggelig eftermiddag med varm kaffe eller te, et glas bobler og et udvalg af de lækre, hjemmelavede kager fra Præstegaardskøkkenet.
Når kaffen er serveret, kan I glæde jer til en lun, lys bolle med smør og gårdens sylt.
Herefter serveres et overdådigt fad med 10 lækre petit kager fra Præstegaardskøkkenet.
Til kagen nydes et glas perlende bobler.
Når den første kande kaffe er drukket, fylder vi naturligvis op igen…
Kommer man ikke igennem alle de dejlige kager, har vi en æske klar, så der også er til aftenkaffen.
Pris: 265 kr.
NB.
Billetter til Kagebord købes altid online.
Har du gavekort specifikt til Kagebord, reserveres bord på forhånd via personling kontakt på tlf. 22 79 90 90.
Præstegaardsmiddag
Fredag d. 21. februar 2025
&
Fredag d. 28. februar 2025
Det er blevet vinter – kulden bider i kinderne og det er mørkt, når man forlader hjemmet – både om morgenen og om eftermiddagen…
Det er tid til at rykke lidt tættere sammen, komme ud af hjemme-hulen og nyde lidt fællesskab.
Vi inviterer til Langbordsspisning i vores hyggelige restaurant med lækker, hjemmelavet „rigtig‟ aftensmad – lavet med hjertet og af gode råvarer.
Det er vores tanke, at man kan nyde et godt måltid mad, hilse på nye og gamle kendinge og måske har taget et vennepar eller famile med til en hyggelig hverdagsmiddag i hjertelige omgivelser – uden stress og jag på hjemmefronten.
MENU
D. 21.02:
Denne aften vil Lasse lave en god gang Koteletter i Fad med ris, nybagt brød og en dejlig vinter-salat.
Desserten vil være en klassisk citronfromage.
D.28.02:
Menuen på årets sidste vinterdag er en klassisk Lasagne med nybagt brød og en lækker vinter-salat.
Desserten må naturligvis være en tiramisu.
Pris: 165 kr.
Spis Lokalt
Torsdag d. 20. marts 2025
Fredag d. 21. marts 2025
Torsdag d. 27. marts 2025
Fredag d. 28. marts 2025
Med vores egen lille „Spis Lokalt‟-Madfestival sætter vi atter fokus på lokale råvarer – lavet i „baghaven‟ af Præstegaarden – råvarer lavet på Vestsjælland, af lokale ildsjæle med passion for de lokale fødevarer og den gode smag.
Denne gang lader vi den lokaltproduceret velfærdskylling fra
Bangs Hønniker ved Ugerløse få hovedrollen i aftenens menu og vi har sat det som vores mål, at bruge HELE kyllingen – så vi undgår madspild og vi øver os i, at tænke og handle så bæredygtigt som muligt.
MENU
Forret
Sprød tartelet med Høns fra Bangs Hønniker & Vintergrønt fra Den Gamle Gaard.
Hovedret
Farseret Kyllingebryst fra Bangs med sprødt skind og små ovnkartofler.
Hertil pandestegt Vintergrønt fra Den Gamle Gaard & Sauce Blanquette på hjemmelavet Hønsefond, skilt med Ramsløgsolie fra Præstegårdshaven.
Surdejsbrød, bagt på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle.
Dessert
Chokolade med ganache, appelsin, karamelliserede mandler & kandiseret appelsinskal fra Bruuns Chokolade i Sorø.
Pris: 395 kr.
Påske På Præstegaarden
Starter d. 09. april 2025
Forårets fest – alt er ved at springe ud, dagene bliver længere og det er tid til at samles i familien igen.
Vi pynter op i restauranten med fine påskeæg og små påskelam, sætter sprøde forårsløg i krukkerne på gårdspladsen og serverer vores lækre Påskekage med lækker nøddebund, rabarberkompot, hyldeblomstskum & sprød marengs på toppen.