SæsonBuffet
SOMMER
Juli – August
Forret
Ørredrillette på bund af spæd salat med friske spirer & frisk citron.
Vestsjællandsk Bondesalat med grønne bønner, crispy salat, tomater, ristet bacon, sprøde croutoner & dansk Vesterhavsost.
Hertil nybagt brød & smør.
Hovedret
Langtidsstegt kalveculotte & kold kartoffelsalat.
Italiensk farsrulle med soltørrede tomater & frisk mozarella.
2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.
Hjemmebagt brød med persillepesto.
Dessert
Petit Jordbærtærte
Jordbær/Rabarber-Trifli på boghvedemakroner
295 kr./person
Minimum 10 kuverter.
Tilvalg Buffet
Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.
Farseret Kyllingebryst 35 kr.
Hjemmelavede frikadeller 30 kr.
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.
Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.
Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.
Natmad: Charcuterie & Unika ost med brød 95 kr.
Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.
Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.
Buffet uden dessert 250 kr/pers.
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 10 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.
Praktisk Info
SOMMERBUFFET
Vores Sommerbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.
Forret
Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.
Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve , lille tallerken el.lign.
Hovedret
Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver
Den italienske farsrulle leveres hel og skal også skæres ud.
(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt pr. person)
Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.
Persillepesto kommer i weck-glas, klar til buffeten.
Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.
Dessert
Desserterne er portionsanrettet.
Triflien leveres i Weck-glas – klar til servering.
Jordbærtærten serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til triflien.
Weck-glas med den trifli samt jordbærtærte sættes på køl indtil 5-8 min. før servering.
Andet
Glutenallergikere skal undgå brødet, croutoner, italiensk farsrulle samt jordbærtærte.
Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.