- Mad med hjerte -

EFTERÅRS BUFFET

Sæson Buffet

Efterår 2024
September – November
 

Forret

 Grøn Sensommersalat med plukket perlehøne, bagte blommer & vinaigrette med honning.

Håndpillede luksusrejer i urtemarinade på bund af danske æbler & hokkaidogræskar.

Hertil nybagt brød  & smør. 

 

Hovedret

Langtidsstegt kalveculotte & petit ovnkartofler.

Forloren Hare med brun sauce & råsyltede ribs. 

 2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.

Hjemmebagt brød med persillesmør.

 

Dessert

Pæretærte med mandelcreme & mørk chokolade

Gammeldags Æblekage på hjemmelavede boghvedemakroner 

295 kr./person

Minimum 15 kuverter.

Tilvalg Buffet

 Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.

Farseret Kyllingebryst 35 kr.

Hjemmelavede frikadeller 30 kr.

Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.

Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.

 Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.

Natmad: Charcuterie  & Unika ost med brød 95 kr.

Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.

Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.

Buffet uden dessert 250 kr/pers.

Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.

Praktisk Info

EFTERÅRSBUFFET

Vores Efterårsbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.

Forret

 Forretterne er portionsanrettet i små weck-glas og man behøver derfor ikke en tallerken dertil.

Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve , lille tallerken el.lign.

 

Hovedret

Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver

Forloren Hare leveres hel og skal også skæres ud. 

(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt  pr. person)

Saucen opvarmes og serveres så varm, som muligt. 

Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.

Persillesmør kommer i weck-glas, klar til buffeten.

Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.

 

Dessert

Desserten er portionsanrettet.

Pæretærten serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til Den gammeldags æblekage. 

Weck-glas med den Gammeldags æblekage sættes på køl indtil 5-8 min. før servering. (Tærten skal ikke på køl)

 

Andet

Glutenallergikere skal undgå brødet, forloren hare samt pæretærte. 

Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.