- Mad med hjerte -

ForårsBUFFET

Sæson Buffet

Forår 2025
Maj – Juni
 

Forret

Cæsarsalat med sprød romainesalat, saftig kylling fra Hopballemølle, sprødstegt bacon, crispy croutoner, parmesan & cremet, hjemmelavet cæsardressing.

 Tærte med ørred fra Musholm, friske grønne asparges, citron & pinjekerner.

Hertil friskbagte hvedeflûtes og smør med saltkrystaller.

 

Hovedret

Helstegt kalveculotte med nye kartofler & persille/ramsløgpesto. 

Svinemørbrad med fyld af friske urter, flødeost & abrikoser, pakket ind i sprød parmaskinke.

Hertil speltsalat med friske krydderurter & grønt. 

 2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.

Hjemmebagt brød med grøn persillesmør.

 

Dessert

Rabarbertrifli med mascarponecreme & hjemmebagte boghvedemakroner.

Bagt rabarbertærte med creme fraiche.

295 kr./person

Minimum 15 kuverter.

Tilvalg Buffet

 Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.

Farseret Kyllingebryst 35 kr.

Hjemmelavede frikadeller 30 kr.

Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.

Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.

 Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.

Natmad: Charcuterie  & Unika ost med brød 95 kr.

Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.

 

Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.

Buffet uden dessert 250 kr/pers.

 

Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.

Praktisk Info

FORÅRSBUFFET

Vores Forårsbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.

Forret

 Cæsarsalaten er portionsanrettet i små weck-glas. Tærten kan evt. sættes på låget af glasset eller alternativt serveres på en lille tallerken.

Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve, lille tallerken el.lign.

 

Hovedret

Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver.

Svinemørbraden leveres hel og skal også skæres ud. 

(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt  pr. person) 

Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.

Persillesmør kommer i weck-glas, klar til buffeten.

Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.

 

Dessert

Triflien er portionsanrettet i Weck-glas.

Rababertærten serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til triflien. 

Weck-glas med Rababertrifli sættes på køl indtil 5-8 min. før servering. (Tærten skal ikke på køl)

 

Andet

Glutenallergikere skal undgå brødet, herunder croutoner i cæsarsalaten, tærte med ørred, speltsalat samt rabarbertærte.  

Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.