Sæson Buffet
Forår 2025
Maj – Juni
Forret
Cæsarsalat med sprød romainesalat, saftig kylling fra Hopballemølle, sprødstegt bacon, crispy croutoner, parmesan & cremet, hjemmelavet cæsardressing.
Tærte med ørred fra Musholm, friske grønne asparges, citron & pinjekerner.
Hertil friskbagte hvedeflûtes og smør med saltkrystaller.
Hovedret
Helstegt kalveculotte med nye kartofler & persille/ramsløgpesto.
Svinemørbrad med fyld af friske urter, flødeost & abrikoser, pakket ind i sprød parmaskinke.
Hertil speltsalat med friske krydderurter & grønt.
2 salater af frisk Torvegrønt efter sæsonen.
Hjemmebagt brød med grøn persillesmør.
Dessert
Rabarbertrifli med mascarponecreme & hjemmebagte boghvedemakroner.
Bagt rabarbertærte med creme fraiche.
295 kr./person
Minimum 15 kuverter.
Tilvalg Buffet
Hjemmelavet Velkomstsnacks 60 kr.
Farseret Kyllingebryst 35 kr.
Hjemmelavede frikadeller 30 kr.
Hjemmelavet nøddepaté (vegetarisk, gluten- & laktosefri) – 45 kr.
Kyllingespyd & grøntsagsstænger med dip 35 kr.
Kalvemørbrad istedet for culotte 60 kr.
Natmad: Charcuterie & Unika ost med brød 95 kr.
Natmad: Pulled Pork-Burgere 95 kr.
Buffet uden forret & dessert 195 kr./pers.
Buffet uden dessert 250 kr/pers.
Prisen på tilvalg er pr. person.
Tilkøb minimum 15 personer.
Nøddepatéen kan dog bestilles til 1 person.
Praktisk Info
FORÅRSBUFFET
Vores Forårsbuffet leveres stort set klar til servering. Enkelte ting er portionsanrettet, det øvrige leveres på fade eller i skåle til buffet.
Forret
Cæsarsalaten er portionsanrettet i små weck-glas. Tærten kan evt. sættes på låget af glasset eller alternativt serveres på en lille tallerken.
Brød og smør skæres og anrettes i brødkurve, lille tallerken el.lign.
Hovedret
Kalveculotten leveres i hele stykker og skal skæres i tynde skiver.
Svinemørbraden leveres hel og skal også skæres ud.
(Der er ca. beregnet 200-250 g. kød i alt pr. person)
Der kommer 2 forskellige salater til hovedretten. Typisk laver vi én salat med kål & grøntsager og én salat med blandet salatgrønt og frugt. Vi følger sæsonerne.
Salaterne er anrettet på fade eller i skåle – klar til servering på buffeten.
Persillesmør kommer i weck-glas, klar til buffeten.
Brødet skæres og anrettes i brødkurve el.lign.
Dessert
Triflien er portionsanrettet i Weck-glas.
Rababertærten serveres enten på en tallerken eller ovenpå låget til triflien.
Weck-glas med Rababertrifli sættes på køl indtil 5-8 min. før servering. (Tærten skal ikke på køl)
Andet
Glutenallergikere skal undgå brødet, herunder croutoner i cæsarsalaten, tærte med ørred, speltsalat samt rabarbertærte.
Efter aftale, kan der bestilles et glutenfrit brød.